Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Α. ΡΑΒΑΝΟ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΣΤΟ Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Α. ΡΑΒΑΝΟ

«Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, είναι να παραμερίσει ο κ. Σαμαράς και να δημιουργηθεί ένα αστικό κόμμα από ανθρώπους της υπάρχουσας Βουλής που δεν έχουν δεσμευθεί με υπογραφή προς την κ. Λαγκάρντ, όπως έχει κάνει ο κ. Σαμαράς που υπέγραψε ότι δεν θα ασκήσει άλλη πολιτική πέρα από αυτή του Μνημονίου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε είμαστε υποχρεωμένοι –εμείς οι συνετοί αντιμνημονιακοί- να συμπτύξουμε ένα τρίτο πόλο για να μην είμαστε δέσμιοι αυτού του εκβιαστικού διλήμματος «Σαμαράς και υποταγή ή Τσίπρας, με ότι αυτό συνεπάγεται». Υπάρχει ένας αριθμός βουλευτών που έφυγαν από την ΝΔ και είναι αντιμνημονιακοί. Όπως υπάρχουν και άνθρωποι της ίδιας ιδεολογίας, έξω από την ΝΔ».

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM και στον δημοσιογράφο Α. Ραβανό.

Για την διάλυση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τον κ. Καμμένο

Δεν είναι ευχάριστο να διαλύονται κόμματα, αλλά είναι κάτι που περιμέναμε.

Ο κ. Καμμένος ήταν στο κόμμα του ο ταξίαρχος και οι στρατηγοί ήταν κάτω από τις διαταγές του. Ήταν μοιραίο να έρθει χρονικά μια σύγκρουση μεταξύ τους. Επίσης, ο κ. Καμμένος δεν έχει κάποιες απαραίτητες αρετές για να μπορέσει να ελέγξει τις καταστάσεις. Οι δηλώσεις του περί πλαστογραφίας του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα αποδεκτό και οι βουλευτές του έκαναν υπομονή όλο αυτό το διάστημα. Η δήλωση του να πάμε στο δολάριο είναι παιδαριώδης. Και θεωρώ ότι το αποκορύφωμα ήρθε με την αναγγελία συγκυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι αντέδρασαν σε όλα αυτά. Και να καταφέρει να μαζέψει τα πράγματα, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Για την Χρυσή Αυγή

Οι πραγματικοί ψηφοφόροι της Χ.Α είναι κάτω από 1%. Οι υπόλοιποι που την ψήφισαν είναι υποστηρικτές μιας άλλης πολιτικής από αυτήν που χαράζει ο κ. Σαμαράς.

Για τον κ. Τσίπρα

Δεν με φόβιζε ο κ. Τσίπρας παλαιότερα όσο με φοβίζει το προσωπείο του αστού που προσπαθεί να παρουσιάσει τώρα. Μοιράζει «υπνοστεντόν» στη συνείδηση του ελληνικού λαού και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Και περισσότερο από όλα, με φοβίζει η αβάντα που του κάνουν οι Αμερικάνοι και προσπαθώ να καταλάβω για ποιο λόγο προσπαθούν τόσο πολύ να τον φέρουν στα πράγματα. Αυτή η υπερπροβολή του κ. Τσίπρα από τα Αμερικανικά δίκτυα και εφημερίδες, δεν έχει γίνει ούτε καν στον Α. Παπανδρέου.

Για τον κ. Σαμαρά

Ο κ. Σαμαράς δεν έχει το ανάστημα να αντιδράσει. Δεν αμφισβητώ τον πατριωτισμό του, αλλά θυσίασε κάποια πράγματα, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός. Και αυτοί που βοήθησαν τους τελευταίους μήνες τον κ. Σαμαρά να γίνει πρωθυπουργός, έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορούν να περάσουν τίποτα στον κόσμο γιατί ο ίδιος ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να περάσει τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου